Osteria_Locale_logo_vaaka.png
 
 
Tule kanssamme juhlistamaan Isänpäivää. Varaa oma pöytäsi Localesta.

Localen syysherkut ! Tiistaisin ja keskiviikkoisin lokakuun ajan toinen pääruoka puoleen hintaan 15-21.30. Varaa pöytäsi tai astu sisään, me huolehdimme loput. Syksy, mikä ihana syy taas syödä.

Pikkujoulut mielessä? Meiltä löydät niin tilan kuin tarjoilut juhliisi. Eeron kellarissa saat seurueesi kanssa rauhassa mellastaa ja vaikka saunoa samassa. Vai sopisiko sittenkin viinihuoneemme tai kabinetti teille. Soita ja tehdään teidän juhlista ne parhaimmat.

Nähdään Localessa !
— Familjen Locale
 
 

Avoinna

Tiistai - Torstai
11:00 - 22:00
Perjantai
11:00 - 23:00
Lauantai
12:00 - 23:00

Takaisin Loviisaan

“Paluu isoisän maisemiin tuo veden kielelle. Pienen kaupungin herkku pikkutyttönä ja vielä teininäkin, oli unohtumaton kermavaahdolla täytetty Corintin munkki. Se haettiin aina jälkiruuaksi tai ihan vaan salaa ennen ruokaa vaarin kanssa, aina. Parasta kuitenkin Loviisassa ollessa oli, kun hipsittiin Aleksenterin pihan sivuovesta ravintolaan, jonka listalla oli lehtipihvi. Tilasin joka kerta saman annoksen. Mä ja sivuovet, keittiöön kurkkiminen ja ravintolamaailman Back Stage. Se oli parasta mitä saatoin ajatella. Vaari ei koskaan pihistellyt, kun oli kyse herkuttelusta ja hauskanpidosta. Samaa vikaa meissäkin, pöydässä on aina tilaa ja ruoka ei lopu kesken. Yhteiset ateriat ovat ne missä vaihdetaan kuulumiset ja vaarin tapaan mittaillaan siitä, kuka kertoo parhaimmat jutut. Sivuovesta me kuljetaan edelleen ja nyt tämä tuntuu ihan yhtä hienolta, kun silloin vaarinkin kanssa. Trattoria Sogno,  Restaurant Penny ja Osteria Locale, nämä kolme ovat syntyneet koska ruoka yhdistää meidät kaikki” -kuittaa Pia Olanterä.

Yrittäjä pariskunta pyörittää kolmea ravintolaansa perheen voimin ja mukana menossa tietenkin upea henkilökunta. Kun joku väsyy, toiset jeesaa. Ja kaiken pelastaa aina lopulta lasillinen valikoitua viiniä ja hyvä ruoka. Hetki yhdessä.  

Osteria on italialainen, kylässä sijaitseva yhteinen tila mihin entisaikoihin kokoonnuttiin viettämään yhdessä iltoja, ja päivisinkin, vaihtamaan kuulumiset. Alkuun osteriassa tarjoiltiin vain alkoholia ja tuotiin omat eväät mukaan. Myöhemmin niissä alettiin valmistaa myös yksinkertaisia ja edullisia paikallisia herkkuja. Meidän oma Osteria, ravintola Locale kuivailee yhteisöllisyyttä ja paikallisuutta, loviisalaisten olohuonetta, torin vieressä mihin on luonnollista tulla ystävien tai perheen kesken, eikä itsekseen tulijatkaan tunne siellä koskaan oloaan yksinäisiksi. Tästä pitää huolen henkilökunta ja muitten kyläläisten läsnäolo.

Tervetuloa kotiimme, toivottaa

Pia, Mikko & perhe Locale

Yli kahdeksan hengen varaukset ja muut tiedustelut sähköpostitse (varaus@ravintolalocale.fi)
tai puhelimitse (019 50 8008)