rapukuva .png
 
 

Rapuja Localessa

”Loviisan parempi paikallinen”

Ravut keitetään legendaarisen Heikki Tavelan reseptillä, jolla on herkuteltu Helsingin klassikkoravintoloissa jo vuosikymmenten ajan.

Ravut ovat kotimaisia täplärapuja, koko 11+ Valitse Seurueellesi mieluisin vaihtoehto

Rapuja 1

Kanttarelli- tai maa-artisokkakeitto
*
6 rapua / hlö
(kirnuttua voita, tilliä, aiolia ja paahdettua leipää) *
Päivän pihvi grillistä omenarisottoa
*
Viinimarjoja ja lämmintä kinuskia

70€

Rapuja 2

Kanttarelli- tai maa-artisokkakeittoa
*
12 rapua /hlö
(kirnuttua voita, tilliä, aiolia ja paahdettua leipää) *
Tiramisu

80€

Rapuja Full Monty

Rapuja ja vain rapuja. Montako sinä syöt? (kirnuttua voita, tilliä, aioli ja paahdettua leipää)

100€

Viinipaketit 32 / 42 / 56

Marskin ryyppy 6€Koskenkorva 6€Skånen akvatiit 7€Kauden olut 7€

Valitse oma tilasi ja tyylisi:

Viinihuone8 vierasta

Kabinetti12 – 24 vierasta

Viinikellari

8-14 vierasta
(omat alkoholit mukaan) Varauksesta tilavuokra 200€, sisältää saunan.

Rapuvarauksissa pienin seurueen koko 8 henkilöä Varauksen voit tehdä seuraaville viikonlopuille: 30-31.8
6-7.9
13-14.9
20-21.9

Varaukset 019 508 008 / varaus@ravintolalocale.fi
Lisätoiveita, me olemme sitä varten. Laura Haatanen / ravintolapäällikkö laura@ravintolalocale.fi

Teemme pöytävarauksen yhteydessä katevarauksen luottokortilta 30€ / henkilö Peruthan varauksesi 48 tuntia aiemmin ja katevarausta ei veloiteta.